Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Aglomeraţie la audienţe


Intrarea în Primăria Adjud a fost ocupată, în cursul zilei de ieri, de mai multe persoane care erau programate conform cererilor, pentru a intra în audiență la primarul Constantin Armencea. Se pare că Săptămâna Mare este pentru unii un bun prilej de a-și soluționa problemele comunitare și cele ce țin de autoritatea locală. Cele aproximativ 20 de persoane venite să-și expună doleanțele către edilul municipiului Adjud erau însoțite de copiii lor, care, de plictiseală, făceau zarvă pe hol. Portarul se ocupa de respectarea ordinii de intrare în audiență deoarece fără anumite norme, oamenii încep să transforme instituția într-un adevărat câmp de luptă.
După spusele celor care asigură paza la intrarea în primărie, persoanele de etnie romă sunt cele mai recalcitrante, folosind injurii și amenințări la adresa lor din cauza faptului că nu sunt lăsate să intre când vor ele, adică primele. „Uneori primim amenințări din partea persoanelor de etnie romă și ne este cam teamă dar noi trebuie să ne facem meseria și să respectăm ordinea pentru audiențe”, a spus unul dintre portari. Sunt zile când holul de la intrarea în primărie este neîncăpător deoarece vin foarte mulți cetățeni ai Adjudului care își cer drepturile și fac scandal din orice.
Cei mai mulți locuitori romi cer locuințe și vor să li se respecte drepturile dar când vine vorba de obligații… treburile devin mai complicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?