Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Bani găsiţi în tren, înapoiaţi proprietarului


Un bătrân, de 89 de ani, din Buzău, și-a uitat borseta, în care se afla o sumă însemnată de bani, în tren. Deși nu mai spera la minuni, bărbatul a fost anunțat de polițiști că trebuie să vină la Postul de Poliție Transporturi Feroviare (TF)  Focșani pentru a-și recupera bunurile pierdute.
Miercuri, la ora 14.00, polițiștii din cadrul Poliției TF Focșani au fost sesizați că o persoană care a călătorit cu trenul Rapid 751, pe relația București Nord – Buzău, a uitat în tren o borsetă, în care avea obiecte personale, dar și suma de 2.335 lei.
Borseta a fost găsită de un călător de bună-credință și înmânată șefului de tren. Pentru că inima nu l-a lăsat să-și însușească ceva ce nu-i aparținea, șeful de tren a predat borseta cu tot ce era în ea polițiștilor din cadrul Poliției TF Focșani.
În borsetă se găseau și documentele proprietarului și astfel, identitatea acestuia  a fost repede stabilită, bărbatul fiind anunțat să vină să-și recupereze bunurile.
„Persoana care și-a pierdut borseta în tren a fost anunțată că bunurile pierdute sunt la Postul de Poliție TF Focșani și poate veni să le recupereze.
Aseară (miercuri – n.r) persoana în cauză a ajuns la noi și și-a recuperat bunurile și suma de bani”, a precizat inspectorul Mihai Tumurică, din cadrul Serviciului Poliției Transporturi Feroviare.
Din verificări, a reieșit că Neculai Pană pusese borseta într-un cuier din tren. La un moment dat, bătrânul a luat-o și a pus-o pe banchetă, lângă el. Borseta a căzut, iar bătrânul nu și-a dat seama că nu o mai are. Aceasta a fost zărită de un călător care, fără să stea pe gânduri, a predat-o cu tot ce se afla în ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?