Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Manevre pentru conducerile Camerelor Agricole


Președintele Sindicatului Crescătorilor de Taurine, Toader Neață, a refuzat participarea în Comitetul Județean care va organiza alegerile din Vrancea pentru Camerele Agricole zonale. Reprezentantul crescătorilor de animale a arătat că a fost desemnat în cadrul acestui comitet fără să fie consultat. Nu este exclus ca în spatele nominalizării acestuia să fie și interesele adversarilor care se tem de competiție în alegerile pentru Camerele Agricole zonale. Prin numirea în cadrul Comitetului, Toader Neață nu mai putea candida pentru Camera Agricolă. „Nu vreau să fiu în acest comitet și ar fi trebuit să fiu întrebat înainte de a fi nominalizat. Să își spele rufele între ei, să nu ne amestece pe noi. Cred că voi candida la Cameră iar prezența în acest comitet nu îmi permite acest lucru”, a explicat președintele Sindica-tului Crescătorilor de Taurine, Toader Neață.
Potrivit ultimelor informații, alegerile pentru Camerele Agricole ar urma să aibă loc pe 7 iulie. Aceasta înseamnă că lista candidaților, respectiv persoanele care au depus cereri la APIA pe anul 2010 vor apărea cel târziu pe 7 mai.
Reamintim că PDL și-a asigurat majoritatea în Comitetul județean care va organiza alegerile pentru Camerele Agricole zonale din Vrancea. Sunt prezenți șefii instituțiilor deconcentrate din agricultură, toți din PDL, respectiv Costică Neață –  Direcția Agricolă, Petrică Tudosă – Direcția Silvică și Vasile Chirilă – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. De asemenea, un fost membru PDL, subprefectul Sorin Hornea va conduce Comitetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?