Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Noul Mercedes-Benz SLK – Pasiunea întâlneşte eficientă


Noul SLK, unul dintre cele mai incitante și avansate automobile sport a ajuns la cea de-a treia generație. Noul roadster ridică plăcerea conducerii la un alt nivel. Acesta combină confortul cu sportivitatea, designul sport impresionant cu funcționalitatea în uzul zilnic, performanță de top cu grijă exemplară față de mediu. Mai mult, SLK se mândrește cu prezentarea în premieră mondială a plafonului panoramic vario cu funcția MAGIC SKY CONTROL, care își schimbă luminozitatea la simpla apăsare a unui buton. Eficiența remarcabilă și flerul sportiv sunt eticheta motoarelor puternice de patru și șase cilindri prevăzute cu funcția standard ECO start/stop. Cu nivelele remarcabile de performanță, noile modele SLK sunt cu 25 de procente mai economice decât predecesorii lor. Un set unic de echipamente de siguranță conferă noului SLK un statut emblematic în segmentul său, iar gama bogată de inovații tehnologice reprezintă, de asemenea, un punct de referință în clasa sa. „Noul SLK ia rolul unui model demn de urmat”, declară Dr Dieter Zetsche, Președintele Daimler AG și Directorul Diviziei Mercedes-Benz Cars. „Sunt convins că prin designul atractiv, interiorul de înaltă calitate și eficiența în consumul de combustibil, noul SLK va continua să ofere un grad ridicat de atractivitate în viitor, consolidându-și statutul de roadster emblematic.”

***

Inovațiile se regăsesc în istoria de succes a modelului Mercedes-Benz SLK:
– În 1996, prima generație a creat furori cu plafonul vario, care a transformat roadsterul într-un coupe cu plafon fix la simpla apăsare a unui buton.
– Pentru cea de-a doua generație, sistemul AIRSCARF emitea căldură în jurul gâtului și umerilor în funcție de preferințele pasagerilor, asigurând o atmosferă plăcută în perioadele reci, când plafonul era deschis.
– Acum, cea de-a treia generație prezintă una dintre elementele sale unice
– premieră mondială a plafonului panoramic vario cu MAGIC SKY CONTROL. Prin simplă apăsare a unui buton, în doar câteva secunde, acest plafon revoluționar poate trece din stare opacă în stare transparență.
Însă noul Mercedes-Benz SLK oferă mult mai mult decât caracteristici de top individuale. Noul SLK își asumă poziția de lider în fiecare disciplină și oferă divertisment la volan din toate punctele de vedere, fără jumătăți de măsură. Acesta impresionează prin asocierea unor caracteristici considerate a fi de nealăturat: reușește să unească confortul excelent și echipamentul de înaltă calitate cu un stil sportiv categoric. În același timp, noul SLK este și automobilul cel mai economic și, astfel, cel mai prietenos cu mediul dintre autovehiculele din clasa sa, trasând de asemenea noi standarde de siguranță. Plăcerea de a conduce în orice condiții – cu plafonul deschis sau închis, în timpul liber sau pentru utilizarea de zi cu zi – este o caracteristică definitorie a noului SLK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?