Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Reexaminat la testul psihologic, da’ … director de şcoală


Nu știm cum se face, dar numai dacă ai carnet de partid portocaliu poți accede în funcții de conducere. Este și cazul noului director al Liceului „Emil Botta” din Adjud, peste care pare să se fi răsturnat tot norocul din lume. După ce săptămâna trecută a semnat adeziunea la PDL, săptămâna aceasta a și fost numit director al unității de învățământ.

Nu este adevărat că părinții elevilor de la Liceul „Emil Botta” din Adjud au fost bulversați la aflarea veștii că profu’ de istorie Adrian Ionel Avram este noul director al unității. Nu au o problemă cu vârsta lui (aproape 40 de ani, deci tinerel, tinerel și ar trebui să fie și de perspectivă), ci cu modul lui de a se comporta. Noi nu credem că este adevărat ce spun gurile rele, cum că prin 2009, proful nostru nu a trecut de testul psihologic. Cică ar fi fost nevoie de o reexaminare, pentru ca Adiță să fie declarat apt din punct de vedere mintal. Alții spun că în același an, l-ar fi bătut pe fiul unui jandarm cu funcție din Adjud, dar fapta a fost băgată sub preș.
Părinții elevilor sunt de părere că noul director ar trebui să-și controleze comportamentul vulcanic, deși acest lucru este greu de crezut. Cică multe dintre relele făcute de profu’ de istorie, reprofilat din prof’ de franceză, ar fi fost ascunse sub preș de șefii săi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?