Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

USL va depune două moţiuni simple: pe Sănătate la Camera Deputaţilor şi pe Agricultură la Senat


Parlamentarii USL vor depune, săptămâna viitoare, două moțiuni simple, pe Sănătate la Camera Deputaților și pe Agricultură la Senat, a anunțat, luni, după ședința conducerii Uniunii, președintele PSD Victor Ponta.
„Am luat decizia politică, în conformitate cu propunerile făcute de colegi, pentru a se elabora și introduce două moțiuni simple – pe Sănătate la Cameră, pe Agricultură la Senat”, a precizat Ponta.
El a arătat că în moțiunea simplă pe Sănătate USL va critica și va propune soluții necesare referitoare la subfinanțarea din acest domeniu, la desființarea spitalelor, la situația medicilor de familie, la compensarea medicamentelor.
Liderul PSD a arătat că moțiunea simplă pe Agricultură va critica faptul că România, în loc să își folosească potențialul pe care îl are, poate fi afectată grav de criza alimentară.
„S-a dovedit că ministrul Tabără se află în Guvern cu un singur scop: acela de a promova interese comerciale, pecuniare, ale producătorilor de produse modificate genetic. E un motiv pentru care Tabără trebuie să părăsească funcția de ministru și să se întoarcă la afacerile cu produse modificate genetic”, a spus Ponta.
El a arătat că în această săptămână grupurile comune PSD, PNL și PC vor elabora cele două moțiuni simple, urmând ca acestea să fie depuse cel mai probabil săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?