Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Sfaturi sănătoase pentru a slăbi


Pierderea kilogramelor nedorite, dar și păstrarea unei siluete potrivite depind în cea mai mare parte de ce mâncați și câte exerciții faceți zilnic. Cea mai simplă ecuație din întreaga lume, calorii procesate și calorii eliminate, determină greutatea dumneavoastră corporală. Cu toate acestea dacă urmăriți doar eliminarea caloriilor și regimul alimentar nu este un stil de viață, puteți avea neplăcuta surpriză să vă îngrășați din nou, iar dieta urmată anterior nu poartă nicio vină.
 
1. Limitarea porțiilor
Controlul cantităților de alimente consumate este un element cheie în dietele care au ca scop scăparea de kilogramele în plus. Pentru a limita caloriile trebuie să limitați și cantitatea consumată de alimente. Dacă aveți în față o farfurie plină cu mâncare, cu siguranță veți simți presiunea care vă îndeamnă să mâncați totul. Începeți cu porții mici, iar dacă nu v-ați săturat, optați pentru încă una.
 
2. Mâncați încet
Organismul nostru realizează în timp că am mâncat și semnalele de foame vor înceta treptat. Dacă veți mânca mai încet cu siguranță veți mânca și mai puțin în aceste condiții.
 
3. Mâncați întâi legumele
Legumele conțin multe fibre și puține calorii. De asemenea veți mânca și în acest caz mai puține alimente care conțin grăsimi și multe calorii.
 
4. Nu săriți peste mese
Ignorând importanța meselor principale v-ar putea da peste cap dieta urmată. Organismul va procesa grăsimile în ideea că le va consuma ceva mai târziu. În aceste condiții la următoarea masă vă  va fi mai foame și veți mânca mai mult.
 
5. Beți cât mai multă apă
Apa vă ajută să simțiți pe întreg parcursul unei zile senzația de sațietate. Consumând multă apă veți avea multe beneficii, cum ar fi pentru piele și sistemul digestiv.
 
6. Cât mai multe exerciții
Dacă optați pentru arderea sănătoasă a caloriilor prin exerciții fizice veți scăpa mult mai ușor de kilogramele care vă deranjează. Dacă nu eliminați mai multe calorii decât consumați nu veți reuși să ajungeți la împlinirea visului de a avea o siluetă superbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?