Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Oferte promoţionale la PACO şi miniMAX


Primul magazin miniMAX Discount din Focșani a fost deschis, ieri dimineață, în spațiul de pe Bulevardul Unirii unde a funcționat G`Market. De asemenea, a fost inaugurat și noul magazin PACO din Focșani, într-un spațiu situat în zona 2 Stejari. Deschiderea magazinelor a fost un prilej pentru campanii promoționale. Dacă PACO a oferit promoții la Dero, ulei, săpun, hârtie de bucătărie, la miniMax au fost oferte la ulei și zahăr. De asemenea, clienții miniMax puteau câștiga cumpărături în valoare de 50 de lei și participa la tombola pentru un Logan.
Lanțul de magazine miniMAX aparține unei firme a omului de afaceri Dinu Patriciu. Magazinele miniMAX au o suprafață medie de vânzare de 1.000 de metri pătrați și, în viitor, vor fi redenumite MAC.RO. Anul trecut, Dinu Patriciu, prin compania Mercadia Holland, a cumpărat rețeaua de unități miniMAX, numărul acestora ajungând la 44 în prezent.
Rețeaua PACO a fost dezvoltată de managerul societății, Feliciu Paraschiv.
Societatea PACO a fost înființată în 1995. Treptat, prin adaptarea la cerințele pieței și normele moderne de conduită în vânzări, prin studierea și punerea în practică a conceptelor moderne de comerț, societatea PACO a deschis supermarketuri de proximitate în Odobești și Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?