Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

miniMax se deschide joi


Primul magazin miniMAX Discount din Focșani va fi deschis, joi dimineață, 31 martie, în spațiul de pe Bulevardul Unirii unde a funcționat G`Market. Ieri, muncitorii făceau reparații pentru schimbarea exteriorului și montarea noii sigle pe exteriorul clădirii. Spațiul comercial de aproape 1.400 metri pătrați îi aparține omului de afaceri Vasile Roșca. Deschiderea magazinului este însoțită de o campanie de premiere a cumpărătorilor. Perioada de desfășurare a promoției este 31 martie-30 aprilie 2011.
Este al patrulea supermarket amenajat în spațiul ultracentral. În clădirea de pe Bulevardul Unirii au funcționat, pe rînd, tipografia și sediul ziarului Milcovul, Inspectoratul Åžcolar. După ce a fost preluată de omul de afaceri Costică Stelescu, a fost construit un supermarket central pentru locuitorii Focșaniului. Ulterior, supermarketul a intrat în proprietatea omului de afaceri Vasile Roșca.
 Lanțul de magazine miniMAX îi aparține omului de afaceri Dinu Patriciu. În viitor, magazinele vor fi rede-numite MAC.RO. Magazinele miniMAX au o suprafață medie de vânzare de 1.000 de metri pătrați. Anul trecut, Dinu Patriciu, prin compania Mercadia Holland, a cumpărat rețeaua de 31 de unități miniMAX, numărul acestora ajungând la 44 în prezent. Grupul Mercadia Holland BV deține pachetele majoritare ale companiilor MIC.RO Retail, BET CAFE ARENA și iLearn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?