Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Comisarul şef Păvăloiu s-a accidentat la fotbal


Adjuncții șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea sunt urmăriți de ghinion. Mai întâi, comi-sarul șef Victor Norocea a avut o problemă de sănătate, fiind nevoit   să-și ia câteva zile de concediu. Ieri a revenit la serviciu, dar IPJ a rămas fără celălalt adjunct. Este vorba de comisarul șef Tomiță Păvăloiu, care a suferit, cel mai probabil, o ruptură de tendon, în timpul unui meci de fotbal.
Astfel, ieri a avut loc o partidă de fotbal între echipa fostelor glorii a IPJ Vrancea, respectiv rezerviștii, și echipa Oldboys, care s-a terminat prost pentru comisarul șef Tomiță Păvăloiu, adjunctul șefului IPJ. La jumătatea celei de-a doua reprize, comisarul șef Tomiță Păvăloiu, care făcea parte din echipa Oldboys, a călcat strâmb. Colegii din teren au auzit o pocnitură și imediat piciorul polițistului a început să se umfle.
Tomiță Păvăloiu a fost transportat imediat la Spitalul Militar de colegi. Din primele informații, se pare că polițistul a suferit o ruptură de tendon. Medicul care l-a consultat l-a trimis pe Păvăloiu să-și facă o radiografie, pentru a vedea dacă este vorba într-adevăr de un tendon rupt sau doar de vreo întindere a ligamentelor. Dacă se va confirma că are tendonul rupt, este foarte posibil să fie supus unei intervenții chirurgicale chiar astăzi, motiv pentru care Păvăloiu ar putea fi indisponibil o perioadă destul de lungă. „Pacientul suferă de o ruptură de tendon ahi-lian drept și s-a solicitat o radiografie pentru confirmarea diagnosticului inițial. Pacientul se va prezenta cu radiografia la medicul curant. Dacă diagnosticul va fi confirmat, el va fi supus unei intervenții chirurgicale chiar mâine (astăzi – n.r). În funcție de evoluție, el își va putea relua activitățile”, a precizat locotenent colonel Sorin Ivan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar Focșani.
Specialiștii spun că în astfel de situații, persoanele accidentate nu au voie să pună piciorul în pământ timp de cel puțin 60 de zile. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?