Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Patronul „Aristocrat“, rejudecat la Tribunal


Un dosar în care Stelian Mocanu, patronul Clubului Aristocrat din Focșani, a fost implicat într-o bătaie, alături de fratele său, dar și de un bodyguard al localului, se va întoarce în rejudecare la Tribunalul Vrancea. În recurs, la Curtea de Apel Galați, judecătorii au admis contestația în anulare, depusă de inculpați, și au decis să retrimită dosarul în Vrancea. „Desființează în parte, respectiv numai în ceea ce-l privește pe inculpatul Mocanu Stelian, decizia penală numărul 247/16.06.2010 a Tribunalului Vrancea și dispune trimiterea cauzei la aceeași instanță, Tribunalul Vrancea, pentru rejudecarea apelului declarat de către acest inculpat, împotriva sentinței penale nr. 1889/15.12-2009 a Judecătoriei Focșani”, se arată în decizia dată de judecătorii gălățeni.
Omul de afaceri Stelian Mocanu, care în prezent este arestat într-un alt dosar, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de persoane, a mai fost judecat și condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală.
Bărbatul, împreună cu fratele său și un angajat al localului pe care îl administra, ar fi agresat un client care a venit în stare de ebrietate la club. Pentru că nu a fost lăsat să intre, acesta a aruncat cu o piatră în geamul clubului, motiv pentru care s-a ales cu o chelfăneală zdravănă. Clientul a avut nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Fapta s-a petrecut în septembrie 2007.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?