Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Calculul biliar


Este interesant că de această boală suferă mai mult femeile decât bărbații. Râgâiala cu gust amar și vărsături puternice, care iradiază înspre inimă, ajungând până la dreapta, sub coaste și însoțite de grețuri mari – acestea sunt simptomele.
O cură de 6 săptămâni cu suc de ridichi a putut ajuta în foarte multe cazuri, dacă nu era vorba de anumite pietre care apar extrem de rar și nu se dizolvă, într-o astfel de situație trebuie recurs la operație. Ridichile se presează cu un storcător electric de uz casnic. Se începe dimineața, pe stomacul gol, cu 100 grame și se crește în decursul a 3 săptămâni treptat la 400 grame, pentru a scădea din nou în decursul a 3 săptămâni la 100 grame. În cazul unor pereți stomacali și intestinali inflamați nu este permisă administrarea sucului de ridichi !
Un amestec bun de plante medicinale din câte 20 grame de pătrunjel-de-câmp, iederă, hame, turiță-mare, mentă și pelin înlătură de asemenea colicele și pietrele. Se pun 3 linguri de plante la 1 litru de vin de mere sau cidru, se lasă să stea la rece, se încălzește apoi maceratul până aproape de punctul de fierbere, se ia de pe foc și se lasă în repaos 3 minute. În timpul zilei se ia la fiecare oră câte 1 lingură, în total cam de 8-9 ori. Deoarece lichidul trebuie băut cald, este păstrat într-un termos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?