Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

La pedelişti criza economică nu se simte deloc


Nu este adevărat că la pedeliști criza economică nu se simte absolut deloc. Ba parcă le merge din ce în ce mai bine, deși românii o duc din ce în ce mai rău. Să-l luăm, de exemplu, pe Mugurel Mălureanu, care este portocaliu până și în cerul gurii.
Fiindcă a fost cuminte și a ascultat de șefii de la partid, mai întâi a fost uns șef la Garda Financiară. După ce a supt tot ce se putea suge, a fost mutat la APIA, unde i s-a cerut să-și „facă treaba” așa cum știe el mai bine. Åži așa a și făcut! Drept urmare, și-a cumpărat, în an de criză pentru români, respectiv 2011, una dintre cele mai scumpe mașini care s-au vândut în România de la începutul anului: un Porsche Cayenne nou-nouț de vreo 130 de mii de euroi. Cu care Mugurel se plimbă fălos prin țară.
Avem și noi o idee: ca să nu-și strice Mugurel caucioaicele mașinii pe drumurile românești (caucioaicele costă cât un apartament ANL, scumpit în an de criză de tanti Lenuța), poate pune el o vorbă bună pe la portocalii, să le repare, că de făcut autostrăzi nu sunt în stare! Ziceam și noi, nu am dat cu parul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?