Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Poliţiştii se pregătesc pentru ziua lor


În fiecare an, pe 25 martie se sărbătorește Ziua Poliției Române. Deși apele sunt foarte tulburi și se vorbește de disponibilizări și reorganizări, polițiștii vrânceni organizează și în acest an o serie de manifestări dedicate acestei zile. Ca și în anii trecuți și anul acesta vor fi avansări în grad în rândul oamenilor legii.
În timp ce unii vor fi avansați la termen, alții vor fi avansați înainte de termen pentru merite deosebite. Acti-vitățile încep cu data de 21 martie, când polițiștii își vor arăta talentul într-ale fotbalului. Pentru data de 23 martie a fost programat un concurs de tir iar pe 24 martie, între orele 10.00 și 13.30, cetățenii sunt invitați la un eveniment dedicat exclusiv publicului, organizat în aer liber, în curtea se-diului Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea.
Vor fi prezentate activitățile pe care le desfășoară, zi de zi, polițiștii, dar și dotările de care aceștia dispun în executarea misiunilor, pe ateliere de lucru.
Totodată, vor fi organizate vizite în sediul Inspectoratului, ocazie cu care vor fi prezentate publicului reperele cele mai importante din instituție, respectiv dispeceratul, laboratorul de criminalistică, laboratorul poligraf, biblioteca instituției, sălile de conferințe, sala de pregătire fizică a luptătorilor din cadrul Serviciului Poliției de Intervenție Rapidă.
În aceeași zi, la ora 14.00, va fi un meci de minifotbal între fostele glorii ale IPJ Vrancea și echipa de oldboys a IPJ Vrancea iar la ora 15.00 este programat un meci de fotbal cu echipa presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?