Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Victor Ponta ar putea participa la înmormântarea primarului Aguridă


Președintele PSD Victor Ponta și secretarul general Liviu Dragnea ar putea  participa la funeraliile de înmormântare ale primarului Vasile Aguridă, care vor avea loc sâmbătă la Tulnici. La funeralii va participa și președintele PSD Vrancea și al Consiliului Județean, Marian Oprișan, președintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru, parlamentari social democrați, majoritatea primarilor din județ, consilierii județeni și locali. Vasile Aguridă va fi înmormântat, în cimitirul din localitatea Coza. Slujba de înmormântare va începe la ora 11.00 la Biserica „Sfântul Petru și Pavel”, din localitate.
Primarul localității vrâncene Tulnici, Vasile Aguridă, a murit, marți dimineață, după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a căzut în albia unui pârâu. Din constatările medico legale, se pare că Vasile Aguridă a decedat în urma accidentului, leziunile suferite fiind cele care i-au cauzat moartea. Medicii spun că în timpul accidentului, Vasile Aguridă ar fi suferit o fractură la coloana cervicală, hemoragie internă dar și fracturi de coaste care i-au perforat organele interne.
Fostul primar social democrat Vasile Aguridă era o persoană foarte respectată de toți edilii vrânceni, indiferent de culoarea politică. Primarul comunei Gugești, Vasile Vatră spune că primarul Vasile Aguridă a fost unic. „Vasile Aguridă era un om unic. Așa am spus și când era în viață, o spun și acum. Era un om de excepție, corect, integru și puțini oameni din Vrancea sunt de valoarea lui. Pentru mine este o pierdere imensă, era un primar model, prin dăruirea pentru munca și problemele comunității, Nu știu dacă va mai exista un primar de talia lui”, a precizat Vasile Vatră.
Vasile Aguridă avea 60 de ani, era membru PSD din 1998, primar al comunei Tulnici din anul 2000 și se afla la cel de-al treilea mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?