Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Flori de la poliţişti şi jandarmi


Polițiștii și jandarmii au împărțit, ieri, flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor șoferițe, dar și femeilor care se deplasau în calitate de pietoni.
Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei de 8 Martie, polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, polițiștii de Proximitate, dar și jandarmii s-au înarmat cu flori, pregătite special pentru reprezentantele sexului frumos. Dat fiind faptul că a  fost ziua lor, femeile au fost scutite de amenzi, ieri, care au fost înlocuite cu flori  și urări de bine.
Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere au tras pe dreapta toate mașinile la volanul cărora se aflau femei, dar nu pentru a le cere actele la control, ci pentru a le transmite urări și pentru a le face câte o bucurie. „Chiar dacă vremea nu s-a ridicat la înălțimea însemnătății acestei zile, la primele ore ale dimineții jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au oferit doamnelor și domnișoarelor aflate pe străzile Focșaniului câte o floare și un gând frumos de primăvară. Fie ca toate împlinirile frumoase și spiritul acestor zile să vă însoțească pretutindeni, primăvara să vă inunde sufletul cu iubire, bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Jandarmii vrînceni doresc tuturor femeilor o primăvară în care căldura, frumusețea și vitalitatea acestui anotimp să se regăsească în sufletele gingașe, precum și în tot ceea ce le înconjoară”, a precizat căpitanul Sorin Hunea, purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?