Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Concurs pentru stimularea creativităţii


Copiii talentați  și dornici de afirmare sunt invitați să se înscrie la Concursul de creație literară în versuri și proză „Mama – Universul meu iubit!”. Creațiile sunt așteptate pentru a fi înscrise până luni, 7 martie, concursul fiind organizat de Secția pentru Copii și Tineret din cadrul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Focșani, în parteneriat cu hipermarketul Carrefour.
Așadar, copiii de toate vârstele sunt invitați să le facă o declarație deosebită mamelor lor cu prilejul zilei de 8 Martie. Premierea celor mai frumoase creații este programată să aibă loc vineri, 11 martie 2011, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la hipermarke- tul Carrefour. Organizatorii vor premia cele mai frumoase cinci creații literare ce vor fi publicate, ulterior, într-o broșură ce va fi imprimată special pentru această ocazie.
Până atunci, organizatorii așteaptă creațiile copiilor la adresa Secției pentru Copii și Tineret din str. Nicolae Titulescu nr. 12, la Sediul Central situat pe str. M. Kogălniceanu nr. 12. De asemenea, copiii pot trimite lucrări și la Sala de Lectură al cărui sediu este situat pe str. Mr. Gh. Sava nr. 4, la Filiala Sud din str. Revoluției nr. 13 și nu în ultimul rând la sediul hipermarketului Carrefour, în urnele special amenajate! De asemenea, creațiile pot fi trimise și în format electronic la adresa de e-mail sectia_copii@bjvrancea.ro! Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0237/626 646.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?