Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

A plecat să se mărite


O tânără de 23 de ani, din Gologanu, a fugit de acasă, dar nu înainte de a-i spune tatălui ei că va face tot posibilul să nu fie găsită. În aceeași perioadă a anului trecut, mama fetei, respectiv secretara școlii din Gologanu, a făcut același lucru. Femeia nu s-a mai întors nici până astăzi și se pare că este plecată undeva, în străinătate.
Pe 17 februarie, Lorena Iolanda Gurguiatu, de 23 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Înainte de a se face nevăzută, fata i-a spus tatălui său că vrea să se căsătorească și că va face tot posibilul să nu fie găsită. Astfel, fata nu și-a luat cu ea nici documentele de identitate și nici telefonul mobil. Potrivit polițiștilor, ea a mai plecat de la domiciliu, ultima dată fiind găsită la București. Lorena Iolanda Gurguiatu are 1,65 metri înălțime, 70 de kilograme, constituție robustă, ochi verzi și părul negru, ondulat de lungime medie. La data dispariției, tânăra purta o pereche de blugi de culoare neagră, bluză decoltată gri, cu paiete, palton până în talie de culoare maro, din stofă, cu guler din imitație de blană, cizme din piele de culoare maro, fără toc, cu talpa groasă. Fata purta o pereche de cercei rotunzi din argint, două inele din argint, dintre care unul cu piatră semiprețioasă de culoare albă. Persoanele care pot da relații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la telefonul 0237.207.164.
În urmă cu câțiva ani, Lorena Iolanda Gurguiatu a avut o depresie, motiv pentru care a fost internată de mai multe ori la un spital de profil. Fata s-a externat cu câteva zile înainte de a pleca de acasă. Anul trecut, în luna ianuarie, tatăl fetei sesiza polițiștilor dispariția soției. Manuela Gurguiatu, de 42 de ani, a plecat de acasă la jumătatea lunii ianuarie a anului trecut. Femeia a plecat de la locuința unor rude din Focșani, spunând familiei că va merge la o ședință la Inspectoratul Åžcolar.Ulterior s-a aflat că în acea zi nu fusese nicio ședință.  Manuela Gurguiatu a fost dată în urmărire națională și în consemn la frontieră. Surse oficiale susțin că femeia ar fi fost loca-lizată în străinătate și nu vrea să se întoarcă acasă. Acum soțul femeii, fost cadru militar, încearcă să afle unde îi este fiica. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?