Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Asigurare prin telefon de la BCR


BCR Asigurări a prezentat, ieri, la Iași, o aplicație telefo-nică prin care este asigurat un contact rapid între client și compania de asigurări. Produsul „BCR Asigurări VIG – Insurance Assistance” este gratuit și special conceput pentru a putea fi descărcat pe majoritatea telefoanelor mobile.
Principalul avantaj este simplificarea procesului de soluționare a daunelor, clientul fiind conectat direct cu BCR Asigurări. Asiguratul trimite informații preliminare despre daună, în timp real. Practic, orice client BCR Asigurări aflat oriunde în țară sau peste hotare se bucură de asistență rutieră, programare la service în timp real și localizare prin sistem GPS, atât a asiguratului cât și a locațiilor BCR Asigurări.
Produsul a fost lansat pe data de 14 februarie și ieri, la Iași, a fost realizată o prezentare atât pentru viitorii utilizatori, cât și pentru partenerii de la SMURD și Poliția Rutieră. La eveniment a luat parte și reprezentantul județului Vrancea de la BCR Asigurări.
„Acest produs vine în întâmpinarea clienților BCR Asigurări, pentru soluționarea optimă a dosarelor de daună. Produsul permite conectarea rapidă la serviciul 112, servi-ciul de asistență rutieră, localizarea prin sistem GPS și accesul în timp real la servi-ciul call center al asiguratorului”, ne-a spus Silviu Dima, inspector de specialitate BCR Asigurări Vrancea.
Broker-ul de asigurări George Pintilie spune că va promova produsul deoarece este foarte eficient în cazul diverselor incidente rutiere. Oficialii BCR Asigurări mizează pe aplicația dedicată smartphone cu platformă Apple cât și Android pentru a fideliza clienții. „Este o premieră în piața asigurărilor și va aduce în plus valoare serviciilor oferite de BCR. Produsul și softul pe care îl pro-punem au și multe laturi care implică atât beneficiarii unei polițe de asiguare cât și o parte din autoritățile implicate”, a declarat Gabriel Oltean, director Serviciu Vânzări BCR Asigurări România.
Aplicația „BCR Asigurări VIG – Insurance Assistance” poate fi vizualizată de pe orice telefon mobil conectat la internet, la adresa http://bcra.insu-rance-asistance.ro. De asemenea, cei care vor informații suplimentare despre inovația BCR dar și despre serviciile oferite le pot afla accesând www.bcrasig.ro și www.bcrasigurari.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?