Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Victor Ponta: Vom vota împotriva oricărui guvern PDL


Parlamentarii social-democrați vor vota împotriva oricărui guvern al democrat-liberalilor, a declarat, ieri, președintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent Național al formațiunii.
„Categoric, vom vota împotriva oricărui guvern PDL. Bănuiesc că nu o să vină un premier fără miniștrii. Evident că nu putem să susținem un Guvern PDL și un Guvern al lui Traian Băsescu pentru că, în această perioadă, ni s-a dovedit că incompetența și corupția nu este atributul exclusiv al domnului Boc, ci și al tuturor celorlalți care îl înconjoară”, a argumentat liderul PSD.
Ponta a subliniat că social-democrații, dar și Uniunea Social-Liberală, consideră că pentru România este necesară schimbarea guvernului PDL, nu schimbarea unui om.
„N-ai ce om să aduci care, cu guvernul corupt și incompetent PDL și cu partidul corupt și incompetent PDL, poate să facă ceva bun pentru România”, a susținut liderul social-democraților.
El a adăugat că, din punctul său de vedere, nu există o idee, „la modul real”, de schimbare a premierului Emil Boc cu un prim-ministru independent.

„Dincolo de responsabilitatea personală a domnului Boc pe care am evidențiat-o întotdeauna, faptul că execută cu slugărnicie și cu zel orice fel de ordin, oricât de absurd al domnului Băsescu și faptul că protejează sau închide ochii la toate abuzurile miniștrilor și colegilor săi de partid, nu ne face să credem că toate probleme din această țară, cum probabil ar dori Traian Băsescu, tot ce este rău în această țară este numai Emil Boc”, a menționat liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?