Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Pâine cu mălai


Ingrediente:
2 ouă
400 g iaurt
1-2 linguri de miere
sare
100 g de unt
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
200 g mălai fin
200 g de făină de grâu
 
Mod de preparare:
Se amestecă bine făinurile, apoi se adaugă restul ingredientelor. Se lasă la umflat 20 de minute apoi se coace la 180 grade cam 20 minute într-o tavă de cozonac unsă. Depinde de cuptor, eu am lăsat-o mai mult. Se verifică dacă e coaptă cu o scobitoare. Să fie bine rumenită. Se lasă să se răcească, apoi se taie felii. E foarte bună pentru mic dejun(cu unt sau dulceață) sau pentru aperitive . E sănătoasă și consistentă.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?