Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Broccoli cu caşcaval


Ingrediente:
broccoli -1 buc;
2 ouă;
2 linguri smântână;
4-5 feliuțe cașcaval;
sare;
usturoi.
 
Mod de preparare:
Desfaci broccoli în buchetele. Fierbi 3-4 minute și nu mai lași în apă fiartă, că se moaie prea tare. Strecori. Într-un castron bați 2 ouă cu 2 linguri smântână, câteva bucățele de cașcaval, sare, usturoi granulat sau bine mărunțit. Aici adaugi broccoli și amesteci ușor, să nu se facă terci. Eu am amestecat cu mâina. Într-un vas rezistent la căldură așezi câteva feliuțe de cașcaval și adaugi compoziția. Bagi în cuptorul preîncălzit, cam 15 min. Lași un pic să se răcorească și răstorni. Este bună ca garnitură la peste, pui etc.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?