Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Naomi Campbell i-a luat un interviu lui Putin


Top modelul britanic Naomi Campbell și-a exersat abilitățile de jurnalist pentru ediția britanică a revistei GQ, unde i-a luat un interviu premierului rus Vladimir Putin. Interviul, care apare în același număr al revistei în care Naomi Campbell pozează goală pe copertă, evidențiază simpatia modelului față de premierul rus, căruia îi pune întrebări despre forma sa fizică și despre pasiunile sale.

„Naomi Campbell: Sunteți într-o formă fizică foarte bună. Cum vă mențineți?
Vladimir Putin: Probabil la fel ca tine.
Naomi Campbell: De fapt, nu fac exerciții atât de des cât mi-aș dori, dar cred că mintea și corpul sănătoase mă mențin în formă.
Vladimir Putin: Exact, ți-ai răspuns singură la întrebare.”
La întrebarea referitoare la femeile care au pozat într-un calendar special pentru a-l critica, Vladimir Putin a declarat că în aproape orice țară este la modă să fie criticați liderii. „Fetele din calendarul erotic au fost curajoase și nu sunt speriate. Ca studente la jurnalism, ele știau ce se putea întâmpla după ce pozau în calendar, dar nu au dat înapoi. Sincer, asta mi-a plăcut cel mai mult”, a declarat Putin. Naomi Campbell l-a mai întrebat pe primul ministru rus despre sentimentul întâlnirii față în față cu un tigru. „M-am simțit bine, însă nu toți colegii mei ruși s-au simțit așa”, a spus Putin. Printre alte întrebări adresate de modelul britanic lui Vladimir Putin se numără cele legate de stilul său de înot, impresia creată motocicliștilor de apariția sa la un festival conducând un Harley-Davidson și despre implicarea sa în campaniile de salvare a tigrilor.
Aceasta nu este prima dată când modelul își arată talentul jurnalistic. La începutul acestui an, Naomi i-a luat un interviu președintelui venezuelean Hugo Chavez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?