Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Funcţionarii publici, şcoliţi pe bani europeni


Funcționarii Primăriei Fitionești finalizează, în aceste zile, cursurile de pregătire pentru obținerea Permisului European de Conducere a Computerului (ECDL). Acestea au fost organizate în cadrul proiectului „Servicii Publice de Calitate în Comuna Fitionești”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013. „Cursurile au început săptămâna trecută, au o durată de 14 zile și de ele beneficiază 14 funcționari”, a declarat primarul Iordache Cazacu.
Este a doua sesiune de cursuri organizate în cadrul acestui proiect, după ce, vara trecută, reprezentanții tuturor compartimentelor din Primăriei și-au perfecționat cunoștințele în domeniile de care răspund la nivelul instituției. „După ce vor termina cursurile ECDL, 10 funcționari publici vor merge la cursuri de formare pe aparate de specialitate, la Sinaia”, a mai spus Iordache Cazacu.
Datorită proiectului finanțat de Fondul Social European, adminstrația locală a fost dotată cu echipament IT, constând în două calculatoare, două laptop-uri, un server care susține rețeaua Intranet, un copiator multifuncțional modern, precum și cu mobilier de birou. „Toată investiția are ca scop îmbunătățirea capacității autorității administrației publice locale de a furniza prompt și eficient servicii de calitate”, a concluzionat primarul Iordache Cazacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?