Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Dumnezeul Vrancei, director de TV şi radio


Fostul „Dumnezeu al Vrancei”, așa cum s-a autointitulat Manole Merchea pe vremea când era subprefect, a dat politica pe… jurnalism. Asta în timp ce în viața de zi cu zi se întâmplă taman invers, jurnaliștii dau presa pe politică. Dar Merchea face totul invers, așa că „ascensiunea” lui în lumea presei este o premieră.
Oficial, el a renunțat la calitatea de membru PNL pentru a deveni director de televiziune și radio. Este vorba de stațiile Focus TV și Focus FM, care vor fi manageriate de astăzi de fostul subprefect Manole Merchea. „Începînd cu data de 1 februarie, voi fi director al postului de televiziune Focus TV Focșani și al postului de radio Focus FM, lucru care a necesitat o distanțare de lumea politică. Vreau ca aceste două posturi să ajungă la un rating corespunzător”, a declarat Manole Merchea.
Mutarea nu este una surprinzătoare, dat fiind că se apropie alegerile locale și generale, care vor avea loc în 2012. Probabil, liberalii pregătesc terenul pentru viitoarele campanii electorale, așa că nu strică un post de televiziune și unul de radio care să-i promoveze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?