Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Clinică stomatologică ultramodernă


Medicul Mihai Nedelcu a câștigat, la Curtea de Apel Galați, procesul intentat de unul dintre vecinii Clinicii stomatologice pe care doctorul o construiește pe strada Constituției din Focșani. Unul dintre vecinii viitoarei clinici a solicitat instanței de judecată de la Tribunalul Vrancea, anularea autorizației de construcție și a Planului Urbanistic Zonal.
A pierdut procesul pe fond, dar a formulat recurs la Curtea de Apel Galați.
Nu a avut nici acolo câștig de cauză, magistrații dându-i dreptate medicului stomatolog Mihai Nedelcu. „Mă bucur că justiția și-a făcut treaba. Vreau ca vecinul meu să înțeleagă că autorizația și Planul Urbanistic Zonal sunt corecte și sper ca, pe viitor, să evităm orice alte conflicte. Vreau să ne înțelegem bine”, a afirmat medicul Mihai Nedelcu.
Doctorul vrea să construiască o clinică medicală stomatologică ultramodernă, cu cabinete stomatologice, de chirurgie maxilo-facială și cabinete de tehnică dentară. De asemenea, viitoarea clinică va avea și o sală de conferințe, unde medicii stomato-logi vor avea posibilitatea să afle informații noi din domeniul lor de activitate. Viitoarea clinică va avea mai mulți angajați, medici specialiști și asistenți, ne-a spus doctorul Mihai Nedelcu.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?