Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Tartă cu ouă


Ingrediente:
400 g aluat foietaj
6 ouă
300 g smântână
300 g bacon
150 g cârnat afumat
150 g caș oaie
1 legătură pătrunjel verde
sare
boia
piper
ulei
 
Mod de preparare:
O tavă rotundă cu diametrul de 30-35 cm o ungem cu unt și o acoperim cu hârtie de copt peste care așezăm aluatul foietaj. Baconul îl tăiem feliuțe subțiri apoi batem bine 2 ouă. Smântâna o amestecăm cu baconul, ouăle bătute și pătrunjelul tocat mărunt. Această compoziție o punem în tavă peste foietaj și o întindem uniform cu ajutorul unei linguri. Radem apoi cașul deasupra tartei și presărăm puțin pătrunjel verde. Cârnatul tăiat rondele îl așezăm deasupra compoziției și spargem și cele 4 ouă rămase. Dăm tava la cuptorul dinainte încălzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pînă se fac ochiurile de deasupra.
Scoatem tarta din cuptor, o feliem și se poate servi cu diferite sosuri sau așa cum este.
Poftă bună !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?