Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Câini de rasă abandonaţi pe străzi


Din cauza cheltuielilor mari de întreținere, adjudenii care au investit sute de euro în câini de companie cu pedigree au început să îi abandoneze pe străzi. Trecătorii au crezut inițial că au fost pierduți, apoi și-au dat seama că au fost abandonați. „Într-o zi, pe când mă duceam la spital, am văzut pe stradă mai mulți câini, printre care și un câine lup. Prima dată am crezut că s-a pierdut, însă în zilele următoare am văzut și alți câini, de alte rase, prin oraș. Sora mea mi-a spus că a văzut chiar și un câine din acela care arată la televizor că se folosește în lupte”, a spus Mioara A., din Adjud.
Mai multe zile la rând, unii adjudeni au văzut chiar și un pittbull, care se plimba alături de ceilalți maidanezi, prin oraș. „Am văzut un pittbull aproape de motel și în acel moment am făcut cale întoarsă, deoarece acești câini sunt foarte periculoși. Cred că stăpânii nu mai au ce să le dea de mâncare și le dau drumul pe străzi, dar nu se gândesc că pot mușca pe cineva”, a spus Ioana Savin, din Adjud.
În urmă cu ceva timp, pe lângă blocuri au putut fi văzuți un border collie, un ciobănesc german și mai mulți câini lupi. De subliniat e faptul că unii dintre acești câini sunt periculoși, mai ales că umblă în haite cu ceilalți maidanezi și pot ataca oricând pe cineva. Adjudenii se tem că pe viitor tot mai mulți deținători de câini periculoși le vor da drumul pe străzi și atunci nu se va mai putea circula prin oraș decât cu… taxiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?