Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Copil de 2 luni, mort lângă părinţi


Un copil de numai 2 luni din satul Verdea, comuna Răcoasa, a murit subit chiar sub ochii părinților și a fraților mai mari. Micuțul a murit în patul în care dormea cu părinții și frații. Când mama s-a trezit, era deja prea târziu pentru ca cineva să mai poată face ceva pentru a-i salva viața bebelușului. Părinții, Costel S. și Georgiana C., le-au spus polițiștilor că în seara zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 21.00, s-au așezat în pat, împreună cu cei trei copii ai lor, cu vârste cuprinse între două luni și trei ani. Au adormit cu toții și abia după două ore și jumătate au realizat că băiețelul cel mic nu mai respira.
În jurul orei 23.30, unul dintre copii a început să plângă. Trezită de plânsul acestuia, mama a constatat cu stupoare că băiatul cel mic, de numai 2 luni, nu mai respira și avea și spume în zona gurii și a nasului. Femeia a sunat la ambulanță, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Panciu. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bebelușului, el fiind deja decedat. „Echipajul de la ambulanța Panciu a constatat și consemnat în fișa de intervenție că S. G. L., născut la 25.11.2010, era inconștient, fără respirație , puls 0, extremități reci, sânge pe nara dreaptă, rigiditate, iar familia a refuzat să spună ce s-a întâmplat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. Imediat după constatare, medicii de pe echipajul de Ambulanță au anunțat poliția cu privire la faptul că în locuința lui Toader C., din Verdea, a decedat un copil de două luni. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că cele sesizate se confirmă.
Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat pentru necropsie la Spitalul Județean Focșani, Serviciul Patologic. Medicii vor stabili de ce a murit copilul, iar în funcție de rezultatele necropsiei polițiștii vor continua și ei cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?