Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

„Boc, aţi luat drepturile copiilor”


Un accident a avut loc, joi, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, o persoană aruncându-se de la unul din balcoanele sălii, strigând „Boc, ați luat drepturile copiilor”. În acel moment Emil Boc se afla la pupitrul Parlamentului și începuse un discurs.
În timpul intervențiilor în plenul Parlamentului, angajatul TVR Adrian Sobaru   s-a urcat la unul din balcoanele sălii de plen, de unde a strigat „Boc, ați luat drepturile copiilor”. Bărbatul purta un tricou pe care scria „Ne-ați ciuruit/Ne-ați ucis viitorul copiilor noștri/ Li-bertate”. Imediat după aceasta, în jurul orei 10:30, bărbatul s-a aruncat de la balconul plenului, în cădere strigând „Libertate”.
Bărbatul care s-a aruncat joi dimineață de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR, are 40 de ani, este căsătorit și are doi copii – dintre care unul are o deficiență -, el fiind nemulțumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copil.
Surse din televiziunea publică au declarat, că unul dintre copiii lui Adrian Sobaru suferă de autism. Adrian Sobaru nu avea o problemă legată de locul de muncă din TVR, ci era foarte nemulțumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copilul cu deficiențe.
Starea protestatarului este în prezent stabilă, urmând să fie operat pentru redresarea fracturilor la nivelul frunții, și, având în vedere că este vorba despre o tentativă suicidară, în zilele următoare i se va oferi consiliere psihologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?