Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Petrecere de Revelion în Piaţa Gării


Consiliul Județean va organiza, și în acest an, petrecerea tradițională de Revelion pentru cetățenii județului Vrancea. Petrecerea de la cumpăna dintre ani va avea loc în Piața Gării din Focșani. Tradiționala petrecere de Revelion a strâns zeci de mii de vrânceni în anii trecuți fiind așteptată cu nerăbdare și în acest an. Sumele de bani pentru organizarea evenimentului au fost aprobate, ieri, în ședința ordinară a Consiliului Județean. Organizarea evenimentului în Piața Gării din Focșani va aduce măcar un strop de bucurie în rândul locuitorilor care nu au bani să petreacă noaptea dintre ani la un restaurant sau într-o vilă la munte. Pentru aceștia, a arătat și vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Diaconu, va fi organizat Revelionul în aer liber. „În toată țara se fac asemenea manifestări. Pentru cei care nu pot pleca nicăieri din munici-piu, vrem să le oferim această satisfacție, să vină și să asculte o muzică, să se întâlnească cu prietenii, cu rudele la o asemenea manifestare. Fiecare dintre noi trebuie să sărbătorim, măcar pentru a ne încuraja singuri și pentru a ieși din acest necaz în care am ajuns. Cred că este bine să oferim această șansă locuitorilor județului”, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Diaconu.
Doar consilierii PDL s-au opus alocării de fonduri pentru organizarea Revelionului, pe motiv că sunt „2-3 ore de petrecere”. Pentru pedeliști nu contează că tăierea salariilor ori a indemnizațiilor de către Guvernul portocaliu i-au lăsat fără bani pe vrânceni pentru a petrece, așa cum și-ar dori, noaptea dintre ani. Întrebați de reporterii „Monitorului de Vrancea”, vrâncenii doresc să iasă din casă în noaptea dintre ani, să simtă că au lăsat necazurile în urmă și pot începe un an nou, care să le aducă numai bucurii.
„Cum aș putea să nu mă duc la spectacol? E bine să se facă un spectacol. În ceea ce îi privește pe PDL-iștii lui Băselu… mafia trebuie dărâmată. Îmi pare rău de mor că l-am votat, ne ia tot și nu ne oferă nimic. Mergem la spectacol, că nu ne mai permitem să mergem la local. Viața și așa e grea, trebuie să ne mai și distrăm”, spune un vrâncean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?