Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Preotul din Corbiţa, rănit grav


Preotul din Corbița, Nicolae Alexe, a fost grav rănit în urma unui accident rutier, în care o altă persoană și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs ieri la prânz, pe DN 2 E85, în apropiere de Adjud. Preotul a fost trimis, spre seară, la Spitalul Floreasca din capitală. Câteva ore mai târziu, o focșăneancă a fost rănită ușor, fiind acroșată de un autoturism pe strada 1 Decembrie din municipiu.

Preotul din Corbița, Nicolae Alexe, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, fiind supus mai multor investigații medicale. Câteva ore mai târziu, el a fost trimis la Spitalul Floreasca din capitală, starea lui agravându-se.
Din primele cercetări efectuate de polițiști, reiese că un nemțean, Codrin Cărămidă, în timp ce conducea o autoutilitară marca Fiat Scudo, dinspre Focșani spre Adjud, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de mașina condusă de preotul din Corbița. „Accidentul s-a produs pe DN 2 E85, în apropiere de Adjud. Din primele cercetări efectuate la fața locului, reiese că un șofer din Neamț, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Focșani către Adjud a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat din Vulturu, care circula regulamentar dinspre Adjud spre Focșani. În urma impactului a rezultat decesul șoferului autoutilitarei și rănirea celuilalt șofer, care circula regulamentar. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, a declarat subcomisarul Cătălin Candea, din cadrul Servi-ciului Poliției Rutiere.
Impactul a fost atât de puternic încât, în urma acestuia, cele două mașini au ajuns pe câmp. Polițiștii nu au putut stabili cum a ajuns bărbatul din Neamț cu mașina pe contrasens, acest lucru rămânând pentru moment un mister. „Am auzit și eu că a fost implicat într-un accident (preotul-n.r.) și că nu ar fi fost el vinovat. Din ce am înțeles, el ar avea picioarele rupte, dar nu știu sigur. A fost la slujbă și după aceea a plecat către Focșani. Nu mai era nimeni cu el în mașină în momentul accidentului. Are aproximativ 35 de ani și este preot în comună de 10 ani. Să sperăm că nu este nimic grav și că se va recupera repede”, a afirmat Emil Tacu, primarul comunei Corbița.

Accidentată pe zebră

Un alt accident grav s-a produs, tot ieri, la Domnești. Un cetățean din Republica Moldova, în timp ce se afla la volanul unui Mercedes, s-a angajat neregulamentar într-o depășire și a intrat într-un autotu-rism marca Dacia, care circula regulamentar. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a șoferului Daciei și rănirea ușoară a soției acestuia. Aseară, o femeie din Focșani a fost rănită ușor, în urma unui accident produs pe strada 1 Decembrie, din municipiu. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit că femeia ar fi fost accidentată în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal, șoferul autoturismului neacordându-i prio-ritate de trecere. Victima a ajuns la spital pentru investigații medicale suplimentare, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, se va face și încadrarea juridică a faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?