Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Dacia Duster este “Maşina Anului 2011 în România”


Dacia Duster a fost desemnată „Mașina Anului 2011 în România” în urma votului acordat de juriul Asociației Presei Auto din România (APAR), organizatoarea competiției. Dacia Duster a obținut în clasamentul final un total de 243 puncte, devansând la mare distanță modelele Citroen C3/DS3, cu 130 puncte, și Opel Meriva, cu 105 puncte.
„Suntem deosebit de mândri și onorați de acest rezultat. Acest premiu, atribuit de un juriu foarte exigent, vine să confirme calitățile modelului Duster, model care se afirmă deja drept un succes comercial atât în România, cât și în plan internațional”, a declarat Fabrice Cambolive, director comercial Dacia Renault Nissan România. Lansat la salonul de la Geneva, Duster a devenit în scurt timp liderul segmentului 4×4 pe piața din România și cel mai exportat model al gamei Dacia. Până la sfârșitul lunii noiembrie, în întreaga lume se înregistrau peste 90.000 de comenzi pentru Dacia Duster. O mare parte din activitatea de inginerie pentru modelul Duster a fost realizată în România, de către echipele Renault Technologie Roumanie. Juriul format din ziariștii membri ai APAR a acordat și premiul „Evenimentul Anului”. Acesta a revenit Renault Technologie Roumanie pentru inaugurarea Centrului Tehnic de la Titu din 15 septembrie 2010. Premiul a fost primit de Fabrice Jouanny, directorul Centrului Tehnic Titu.
„Centrul Tehnic Titu completează dispozitivul de inginerie al Renault Technologie Roumanie. Echipele românești de inginerie beneficiază de mijloace moderne pentru testarea noilor modele de vehicule și de organe mecanice. România dispune astfel de un centru de testare unic în Europa de Est”, a declarat Fabrice Jouanny.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?