Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Primarul îi scoate pe oameni din nămeţi


Deszăpezirea drumurilor și ulițelor comunale din Fitionești este realizată de către primarul Iordache Cazacu. Fără fițe, fără teama că își murdărește costumul de primar, Cazacu se urcă la volanul tractorului achiziționat de primărie și trece la deszăpezirea drumurilor și ulițelor comunale. Când ninge puternic, edilul merge la primărie, montează lama la tractor și trece la înlăturarea zăpezii de pe drumuri.
„În această toamnă am achiziționat o lamă care se montează la  tractorul cumpărat de Primăria Fitionești cu fonduri Phare. Cu ajutorul acestei lame înlăturăm zăpada de pe toate ulițele și drumurile comunale ori de câte ori situația o impune, pentru ca cetățenii comunei să nu aibă de suferit”, a afirmat primarul din Fitionești.
Iordache Cazacu a urcat ultima dată în tractor pentru a deszăpezi drumurile în dimineața zilei de duminică. „În urma ninsorilor abundente de sâmbătă noaptea, duminică dimineață în jurul orei 5.00 am început acțiunea de deszăpezire a drumurilor și ulițelor comunale, acțiune care s-a încheiat în jurul orei 8.00 când am terminat de curățat drumurile din toate satele comunei. Este important ca toate drumurile să fie curățate de zăpadă în așa fel încât să poată ajunge mașinile de intervenție-ambulanță sau pompieri-dacă situația o impune. Avem multe cazuri de persoane care fac dializă și la care nu pot ajunge ambulanțele dacă drumurile nu sunt deszăpezite”, a afirmat primarul din Fitionești Iordache Cazacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?