Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Poliţişti şi jandarmi agresaţi


Un agent de poliție din cadrul Unității de Poliție Adjud, împreună cu un jandarm au fost agresați în timp ce au intervenit pentru aplanarea unei încăierări.
În cadrul procesului care a avut loc ieri, la Judecătoria Adjud, s-a arătat că incidentul s-a petrecut în primăvara acestui an, imediat după sărbătoarea de Paște.
Din declarațiile martorei care lucrează ca vânzătoare în barul de unde a pornit tot evenimentul rezultă că inculpații Gheorghiță G., Ion G., Florentin T. și Florin V. au început scandalul prin agresarea unui bărbat de 50 ani, care se afla în bar.
Martora mai spune că altercația puternică s-a produs în afara barului, chiar pe partea carosabilă, mai exact pe drumul european E85. Aceasta a precizat că inculpații au ripostat în fața organelor legii venite la fața locului. La locul incidentului s-au deplasat trei agenți de poliție și trei jandarmi, care s-au străduit din greu să-i imobilizeze pe agresori fiindcă aceștia opuneau rezistență. Văzând că nu reușesc să-i liniștească pe inculpați, organele legii au folosit sprayul paralizant din dotare, astfel reușind să-i imobilizeze. În timpul încăierării, un polițist și un jandarm au fost loviți de către inculpatul Gheorghiță G., unul la nivelul feței, altul în zona abdominală după cum a declarat unul dintre jandarmii prezenți la eveniment.
Acesta a mai precizat că scandalul a continuat și la sediul poliției, unde agresorii au adresat injurii și amenințări organelor de poliție.
Lucrătorii unei brutării din zonă au spus că în acea seară a intrat în incinta firmei un bărbat care prezenta sânge pe față și i-a rugat să anunțe poliția că afară se petrece un scandal grav. Procesul s-a amânat pentru citarea martorilor care nu au fost prezenți, ieri, la Judecătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?