Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Judoka vrânceni au impresionat la Gura Humorului


Delegația de judo a Asociației Județene Vrancea, formată din cei mai buni sportivi de la LPS-CSM 2007 Focșani, CS Unirea Focșani și CSÅž Adjud a obținut un rezultat notabil la ediția a noua a „Cupei Bucovina”, turneu internațional care s-a desfășurat în week-end la Gura Humorului. Au fost invitate să participe alături de gazde alte șapte cluburi de judo, cinci din România, unul din Republica Moldova și unul din Ucraina: AJJ Vrancea, CSS Unirea Iași, LPS Roman, CSJ Drumaru Bistrița, Shinzo Ran Nord Arena Suceava, Secureni (Ucraina), LIMPS Chișinău (R. Moldova). Cei aproximativ 160 de judoka, cu vârste între 5 și 20 de ani, au fost împărțiți în 23 de categorii, pornind de la cei mai mici de la -25 kg și până la cei sub 20 de ani și -66kg. În deschidere a avut loc o competiție demonstrativă la care au participat judoka născuți între anii 2003-2005, entuziasmul micuților stârnind aplauzele audienței. La nivel de echipe, turneul a fost câștigat de către AJJ Vrancea, fiind urmată de către CSS Gura Humorului și CSS Unirea Iași. Vrâncenii s-au clasat pe primul loc și s-au ales cu medalii, diplome și premii în bani din partea organizatorilor. „Rezultatele pe care le-am obținut la turneul internațional de la Gura Humorului demonstrează că judoka de la cluburile vrâncene cresc pe zi ce trece în valoare și pot ajunge la loturile naționale”,  a spus Stănică Grosu, președintele Asociației Județene de Judo Vrancea.

Performerii vrânceni au fost:
Bogdan Drîmbă- locul I, Ion Dragoș -locul III și Mircea Tomescu – locul III la Under 13 categ. 27kg, Can Metin -locul I, Alberto Iorga -locul II și Ioan Papuc -locul III la Under 13 categ. 30kg, Alex Feraru  – locul III la Under 13 categ. 34kg, Mihai Vrabie -locul I și Alexandru Fruntașu -locul II la Under 13, categ. 38kg, Cristian Bostănică  – locul II la Under 13, categ. 46kg, Alin Voiculeț  – locul III la Under 13 categ. 50kg, Daniela Zgherea  – locul II la Under 15, categ. 36kg, Marilena Papuc  – locul I la Under 15, categ. 40kg, Marinela Tagarici  – locul I la Under categ. 44kg, Gabriela Calotă  – locul I la Under 15 categ. 48kg, Georgiana Andronache și Diana Ciupitu – locul III la Under 15 categ. 52kg, Attila Ortok – locul I, George Hanțu – locul II și Dorin Drîmbă – locul III toți la Under 17 categ. 50kg, Florin Marin – locul I, Daniel Marcu – locul II și George Nedelcu – locul III, toți la Under 17 categ. 55kg, Alexandra Nicu  – locul II la Under 20 categ. 52kg, Ioana Burlă  – locul II la Under 20 categ. 57kg, Ginu Vlase – locul I la Under 20 categ. 60kg și Daniel Moise – locul I la Under 20 categ. 66kg.

În week-end, Memorialul „Aurel Cîmpeanu” la Focșani
Judoka vrânceni, dar și din județele apropiate vor concura sâmbătă la ediția din acest an a Memorialului „Aurel Cîmpeanu”, întrecere rezervată categoriilor de vârstă masculin Under 11, 13 și 15. Competiția se va desfășura în sala de judo a Clubului Sportiv Unirea Focșani, unde singurul club departamental din județ este organizator alături de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Vineri, între orele 17 și 18 este programat cântarul oficial al competiției, iar întrecerea se va desfășura sâmbătă, 27 noiembrie, între orele 9.30 – 15.00, după care va urma festivitatea de premiere. Organizatorii vor acorda primilor clasați cupe, diplome și premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?