Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Incendiu în Focşani


O femeie din Focșani a cerut ajutorul pompierilor, joi dimineața, după ce  locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. În urma incendiului, au ars aproximativ doi metri pătrați de mochetă, un monitor, un calculator, un birou, un scaun, un telefon fax, o imprimantă, un xerox și un perete de rigips. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric provenit de la un conductor electric defect.
În aceeași zi, echipajul de la descarcerare a intervenit în localitatea Fitionești, în urma producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care a acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Fitionești pentru scoaterea unei persoane de sex masculin, de 69 ani, de sub un tractor fără cabină. Ei au acționat cu ajutorul unui buldoexcavator, aparținând primăriei Fitionești, folosindu-se o șufă pentru ridicarea tractorului. Victima era decedată la momentul sosirii echipajului de descarcerare.
Specialiștii pirotehniști din cadrul ISU au intervenit și ei în localitatea Garoafa, pentru a ridica un proiectil exploziv de calibrul 100 de milimetri.
De asemenea, un bărbat din Focșani a cerut ajutorul pompierilor deoarece nu mai putea deschide ușa de la intrarea în apartamentul unui bloc, situat pe strada Ecaterina Varga. Echipajele
SMURD au intervenit la rându-le pentru soluționarea a 10 situații medicale de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?