Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Porc cu legume şi orez


Ingrediente:
250 gr carne de porc
200 gr legume congelate (morcovi, mazăre, porumb, ciuperci, ardei, ceapă)
150 gr orez
sare, piper, curry, oregano, pătrunjel
2 linguri sos de roșii
o lingură de smântână
 
Mod de preparare:
Carnea de porc am tăiat-o cubulețe și am prăjit-o, apoi am scos-o pe un șervețel.
Orezul l-am fiert în apă cu sare, apoi l-am scurs bine. Într-o tigaie fără ulei am pus carnea de porc, apoi legumele și orezul. Am amestecat ușor, apoi am adăugat condimentele, bulionul și smântâna.
Am lăsat aprox. 8-10 min pe foc apoi am dat deoparte. Am servit cu salată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?