Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Berlusconi: Mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual


Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat, pe fondul polemicilor privind presupusa relație cu o minoră marocană, că „este mai bine să îți placă fetele decât să fii homosexual”, afirmând că „presa induce în eroare” cetățenii, informează Corriere della Sera în ediția online.
„Mereu am fost așa, uneori mă uit la figura unei fete frumoase, dar este mai bine să îți placă fetele decât să fii homosexual”, a declarat Berlusconi la inaugurarea unui salon de motociclete, în Milano. Referindu-se la intervenția Biroului primului-ministru pentru eliberarea din detenție a adolescentei marocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a adăugat: „Din punctul meu de vedere, a fost un act de solidaritate și mi-ar fi rușine să nu fi fost făcut”. De altfel, premierul italian a catalogat drept „o furtună pe hârtie” scandalul declanșat de relatările presei despre presupusa relație pe care a avut-o cu adolescenta Ruby R ., care luni a împlinit 18 ani. „Am o mică problemă. Vreau să îi ofer adăpost unei fete pe nume Ruby în standurile salonului de motociclete”, a glumit Berlusconi, după care a criticat presa italiană: „Nu mai citiți ziarele, vă induc în eroare!”.

***

Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, este suspectat că a avut relații intime cu o minoră de origine marocană, pentru eliberarea căreia Biroul primului-ministru intervenise telefonic, afirmând în mod fals că este nepoata lui Hosni Mubarak, președintele Egiptului. Trei apropiați ai premierului italian sunt cercetați pentru favorizarea prostituției, după ce minora de origine marocană Ruby R., în vârstă de 17 ani, a declarat că a fost invitată la petreceri desfășurate în vila lui Berlusconi din zona Arcore (în apropiere de Milano) și a avut relații intime cu șeful Guvernului italian. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?