Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Recidivistul Sorin Turcu nu s-a cuminţit


Liga a patra de fotbal vrânceană a avut parte de un alt incident nedorit în etapa de sâmbătă. Cunoscut pentru ieșirile sale nervoase în timpul partidelor pe care echipa sa, Unirea Pufești le dispută în campionatul județean, Sorin Nelu Turcu (angajat la o unitate militară din Focșani) s-a dat din nou în stambă și a vrut să iasă cu tot dinadinsul în evidență. În minutul 19 al partidei pe care Unirea Pufești a pierdut-o acasă, 3-0 cu Viitorul Homocea (în seria nord), Sorin Turcu a vrut să-și facă singur dreptate și după ce l-a înjurat și scuipat de arbitrul divizionar Mihai Gică, așa-zisul fotbalist i-a pus arbitrului mâna în gât, motiv pentru care a și fost eliminat. Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea îl va sancționa drastic pe Turcu pentru fapta sa, acesta fiind unul din obișnuiții Comisiei. În runda din week-end, Avîntul Jariștea s-a impus cu 4-0 pe terenul celor de la Green Village Ploscuțeni (goluri Marian Covaci -2, Ionuț Constantinescu și Sergiu Sava), iar Voința Odobești își continuă parcursul bun, 2-0 cu FCM Adjud (goluri Ionel Cazan și Cosmin Chiriță). În grupa sud, Voința Sl. Ciorăști se menține lider, după victoria, 3-1 de la Bălești, iar surpriza a venit de la Tătăranu, unde gazdele, Dinamo, au cedat acasă, 1-2 cu Unirea Milcovul. Energia Vulturu și-a respectat statutul de favorită și a câștigat, 3-1 pe terenul Victoriei Bordeasca.

Rezultatele etapei a X-a:
Seria Sud
Åžoimii Internațional Mircești – Siretul Suraia 1-3,
Unirea Pufești – Viitorul Homocea 0-3,
Voința Odobești – FCM Adjud 2-0,
Green Village Ploscuțeni – Avîntul Jariștea 0-4,
CSM II 2007 Focșani – FC Mărășești 4-1.
Trotușul Ruginești – Unirea Å¢ifești 1-5 . Național Golești a stat.
Etapa viitoare (miercuri, 3 noiembrie, ora 15.00): Siretul Suraia – Unirea Å¢ifești, FC Mărășești – Trotușul Ruginești, Avîntul Jariștea  – CSM II 2007 Focșani,  FCM Adjud – Green Village Ploscuțeni, Viitorul Homocea – Național Golești, Åžoimii Internațional Mircești – Unirea Pufești. Voința Odobești va sta.

Seria Sud
Zorile Cotești – Åžoimii Năruja 0-1,
Dinamo Tataranu – Unirea Milcovul 1-2,
Victoria Gugești – Dinamo Cîrligele 0-2,
Victoria Gologanu – AS Cîmpineanca 2-5,
FC Bălești – Voința Sl. Ciorăști 1-3,
Victoria Bordeasca – Energia Vulturu 1-3. Flacăra Urechești a stat.
Etapa viitoare (miercuri, 3 noiembrie, ora 15.00): AS Cîmpineanca – FC Bălești, Dinamo Cîrligele – Victoria Gologanu, Unirea Milcovul – Victoria Gugești, Åžoimii Năruja – Dinamo Tătăranu, Energia Vulturu – Zorile Cotești,
Flacăra Urechești – Victoria Bordeasca.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?