Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Handbal juniori 2: Focșănenii, ca în zilele bune!

  • CSS Focșani – CSS Tecuci 30-16 (16-9)

 

CSS Focșani: Nichițelea, Iorga – 5, Șeitan, Marius Duțulescu – 2, Postelnicu, Gheorghiță – 6, Eduard Duțulescu – 1, Ionel – 6, Berheci – 4, Istrate, Bardan, Bîrlă, Boghian – 6, Cabalortă, Mijalkovic, Burcezan.

Handbaliștii juniori 2 ai CSS Focșani au jucat ca în vremurile lor bune, sâmbătă, 30 martie, în Sala Polivalentă, în compania CSS Tecuci, în etapa a șaptea a grupei Speranță 1 a Campionatului Național. Vremurile bune, adică acelea de dinainte de seria de jocuri neconvingătoare, în urma cărora au pierdut posibilitatea de a urca în grupa valoare, dar și de la începutul întrecerii din grupa Speranță, când au câștigat greu în fața buzoienilor la Focșani.

Jucătorii pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan au făcut, sâmbătă, în compania tecucenilor, un foarte bun joc de apărare, au atacat variat și au și finalizat eficient și spectaculos în cea mai mare parte a meciului. De la 5-5 în minutul 10, scorul a ajuns la 16-9 la pauză. În partea a doua a întâlnirii, diferența de goluri în favoarea gazdelor a urcat până la 15, moment în care focșănenii au început un festival al ratărilor, nereușind să mai înscrie între minutele 22-26. După, și-au reluat seria de goluri, au încheiat cu un limpede 30-16 și sunt ca și calificați în turneul final al Grupei Speranță!

În etapa următoare, miercuri, 3 aprilie, CSS Focșani va juca în deplasare derbiul cu LPS Suceava, cu care în tur a terminat la egalitate în Sala Polivalentă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?