Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Alimente recomandate în cura de slăbire


În cadrul unei diete este recomandat să consumați alimente care accelerează procesul de ardere a grăsimilor, reduc pofta de mâncare și pofta de dulce.
Iată câteva exemple de alimente care ne ajută să obținem o siluetă de invidiat:
-Fasolea: bogată în vita-mina B, potasiu, calciu, fasolea ajută la reglarea nivelului zahărului din sânge, ajută la dispariția senzației de foame pentru o perioadă mai îndelungată, dând senzația de sațietate.
-Ceaiul verde: bogat în vitamina C, vitamina E, săruri minerale, acid tanic, cofeină, flavonoide, uleiuri volatile, polifenoli. Ceaiul verde s-a dovedit a fi bene-fic în prevenirea sau tratarea anumitor boli.
Ceaiul verde mai conține și o substanță antioxidantă (catecin), reglează colesterolul și accelerează procesul de ardere a grăsi-milor.
-Cerealele integrale: fiind bogate în fibre, cerealele ajută la prevenirea bolilor de inimă, bolilor digestive.
-Alunele: conțin acizi grași omega 3, care ajută la reducerea poftei de mâncare la mesele principale și accelerează procesul de ardere a grăsimilor.
-Ouă: bogate în proteine, ouăle mâncate la micul dejun vă asigură energia pe tot parcursul zilei, scăzând pofta de mâncare timp de mai multe ore după masă.
-Perele: datorită conținutului bogat în vitaminele A, B1, B2, C, E, acid folic, fosfor și potasiu, perele ajută la eliminarea to-xinelor din organism.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?