Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Case mistuite de flăcări


Două locuințe și un adăpost de animale au fost cuprinse de flăcări, la finele săptămânii trecute. Duminică dimineață, un incendiu de proporții a izbucnit la proprietatea lui Toader G., din comuna Vânători. Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la  fața locului s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au acționat în cooperare cu colegii lor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Vânători. În urma incendiului, au ars apro-ximativ 400 metri pătrați din acoperișul casei, formată din două corpuri de clădire, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă și carton asfaltat, dar și trei televizoare, trei aragazuri, două frigidere, două drujbe, un butoi, lemne de foc, un aparat de aer condiționat, o mașină de cusut, articole de îmbrăcăminte și alte bunuri. Cel mai probabil, din primele cercetări efectuate, incendiul a fost provocat de jar sau scântei provenite de la un coș de fum deteriorat.
Un alt incendiu a izbucnit sâmbătă seara, la proprietatea Linei N., din satul Terchești, comuna Popești. Focul a mistuit acoperișul casei pe o suprafață de 100 de metri pătrați. Åži de această dată, cauzele incendiului au fost tot jarul sau scânteile provenite de la un coș de fum deteriorat. Focul a fost stins de pompierii focșăneni, care s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.
De asemenea, la Dragosloveni, flăcările au cuprins un adăpost de animale construit din lemn. Vinovați de produ-cerea incendiului au fost copiii, care s-au jucat cu focul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?