Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Protestatar internat la Dumbrăveni


Bărbatul din Panciu care obișnuiește să protesteze la înălțime, atunci când ia ceva la bord, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Dumbrăveni.
Reamintim că vineri după-amiază, un bărbat de 60 de ani, din Panciu, s-a urcat pe un stâlp din curtea Ocolului Silvic din localitate, și a cerut o sticlă cu vin, dar și un pachet de țigări! Pentru că nu mai avea ce bea, Gheorghe Blăgan s-a gândit să impresioneze autoritățile, urcându-se pe stâlp și protestând. Bărbatul nu a vrut să coboare până când la fața locului nu a venit viceprimarul orașului Panciu, Iulian Nica, care i-a dat asigurări că dacă va coborî își va primi dreptul, respectiv sticla cu vin și pachetul cu țigări.
Protestatarul este consumator înfocat de băuturi alcoolice și a mai protestat și cu alte ocazii, de fiecare dată după ce băuse bine. Bărbatul a ieșit din închisoare în urmă cu doi ani și de atunci s-a apucat să protesteze la înălțime, făcându-și un obicei din asta.
După ce a coborât de pe stâlp, bărbatul a fost dus la Spitalul din Panciu și apoi la Spitalul de Psihiatrie din Dumbrăveni, unde va rămâne internat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?