Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Discuţii despre cultura islamică


Sâmbătă, la Centrul de Limbi Străine din cadrul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, va avea loc a cea de-a șasea întâlnire a Clubului de Arabă și Turcă.  La Centru sunt așteptați să ajungă toți cei interesați de cultura și civilizația islamică, începând cu ora 12.00.
Membrele Asociației „Surori Musulmane” din București vor reveni la Focșani, pentru a continua predarea celor două limbi orientale curioșilor, dar și pentru o scurtă incursiune în cultura și civilizația islamică. Discuțiile se vor centra pe tema „Islamul în Europa” și vor fi completate de vizionarea și comentarea de documente. De asemenea, va fi amenajat un stand cu produse tradiționale lumii islamice, respectiv cărți, ceai, condimente, esențe de parfum, produse alimentare și cosmetice tradiționale, lucruri ce pot fi achiziționate. „Partenerii noștri din București revin pentru a șasea întâlnire a Cluburilor de Arabă și Turcă. De la ultima întâlnire, care a avut loc în iarnă, participanții și multe alte persoane noi, interesate, au tot întrebat când revin la Focșani partenerii noștri. Åži standul de produse tradiționale are mare căutare, în special ceaiurile și condimentele, care sunt foarte bune. Le mulțumim din suflet partenerilor noștri și sperăm să putem continua acest proiect atât de frumos și dorit de public. Pentru comunitatea focșăneană participarea este gratuită!”, a spus Anamaria Cătănoiu, coordonator al Centrului de Limbi Străine din cadrul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu”.
Doritorii sunt, așadar, așteptați la Centrul de Limbi Străine din Focșani, situat pe strada Republicii nr. 8, vizavi de Parcul Bălcescu.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?