Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Centrale termice pe gaze pentru licee şi spital


Până la sfârșitul acestei luni, atât la cele două licee, cât și la Spitalul Orășenesc din Panciu vor fi instalate centrale termice pe gaze naturale, a anunțat primarul Ion Petre. Edilul a precizat că autoritățile au luat această măsură în regim de urgență, ca urmare a faptului că, „nici până acum, administrația locală nu a primit fondurile necesare pentru asigurarea agentului termic din iarna 2010-2011, motiv pentru care instituțiile menționate sunt acum încălzite cu restul de combustibil din iarna trecută”.
„Vom instala două centrale cu o putere de 450 KW la liceele «Ioan Slavici» și «Al. I. Cuza» și încă două, cu aceeași putere, la spital”, a explicat Ion Petre. Acesta mai spune că, odată instalate și date în funcțiune, „noile centrale pe gaze vor înlătura definitiv problemele generate de combustibilul lichid ușor”.
„În cel mult 30 de zile, investiția va fi finalizată. Astfel, copiii și cadrele didactice vor putea beneficia de condiții optime de desfășurare a procesului educativ, iar în saloanele și cabinetele spitalului nu va mai fi frig”, a concluzionat primarul Ion Petre.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?