Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Copil blocat în casă, adult rămas pe balcon


Un copil de un an și jumătate a rămas blocat în apartamentul în care locuiește, în timp ce unul dintre părinți a rămas blocat în balcon. Incidentul s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, la Adjud.
Pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Ion Roată din Adjud, pentru a debloca ușa de la balconul apartamentului lui Vasile S., pentru ca părintele să poată ajunge la copilul care rămăsese blocat în locuință. Pompierii au ajuns până la etajul al III-lea al blocului pe fereastră, după ce s-au cățărat pe o scară culisabilă. Ușa a fost deblocată cu ajutorul unui târnacop.
Vineri, pirotehniștii au intervenit și ei la Haret pentru a ridica o grenadă defensivă. Aceasta a fost găsită de Vasile M., în apropiere de calea fe-rată. După ce au luat grenada, pirotehniștii au mers la depozitul de la Ciușlea, pentru a distruge muniția adunată în ultima perioadă de pe raza județului. Au fost distruse  13 proiectile explozive de diferite calibre și o grenadă defensivă.
Tot la finele săptămânii trecute, echipajele SMURD au intervenit în două situații medicale de urgență. Una dintre intervenții a fost la Focșani, iar cea de-a doua la Adjud. Pacienții au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?