Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Mama ucigaşă rămâne în arest


Femeia de la Sihlea, suspectată de uciderea propriului bebeluș, va rămâne în arest. Magistrații Curții de Apel Galați au respins recursul Valericăi Tăulescu, formulat la decizia de arestare preventivă luată de Tribunalul Vrancea, ca fiind nefondat. Astfel, femeia va rămâne în arest pentru 29 de zile de la momentul arestării sale.
Reamintim că fiind audiată, femeia a recunoscut fapta. Valerica a declarat că oricum nu ar fi avut bani să-l crească pe micuț. Le-a povestit oamenilor legii că și-a văzut bebelușul mișcând mânuțele, l-a luat în brațe și că la un moment dat copilul n-a mai mișcat. Crezând că e mort, i-ar fi pus un prosop pe față,  l-ar fi introdus într-o pungă și l-ar fi aruncat în toaleta din curtea casei. Fapta s-a petrecut în data de 5 septembrie, chiar la domiciliul femeii, când aceasta era singură acasă. Cum prezenta retenție de placentă, Valerica a ajuns la spital, unde medicii au constatat ca femeia născuse de curând. Potrivit anchetatorilor, fătul părea a fi născut la termen și a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru a fi autopsiat.
Valerica Tăulescu mai are și alți copii. Cazul este asemănător cu cel al Elvirei Păun, din Bolotești, care în 2008, după ce a născut, și-a aruncat, de asemenea, copilul în toaletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?