Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Serea şi Martiş rămân în arest


Ionică Serea și Marius Martiș vor rămâne după gratii, după ce magistrații Tribunalului Argeș au dispus menținerea arestului preventiv, marți seara. „În baza dispozițiilor articolului 300/2 raportat la articolul 160/b Cod procedură penală, menține măsura arestării preventive luată față de inculpații Serea Ionică, în prezent aflat în Penitenciarul Colibași și Martiș Marius Marian, în prezent aflat în Penitenciarul Colibași”, se arată în decizia instanței.
Tot la termenul de marți, judecătorul a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura de a nu părăsi țara, formulată de Martiș. Foștii arbitri pot ataca cu recurs această menținere.
Reamintim că la termenul de marți, atât Serea cât și Martiș au pledat „nevinovat” în fața instanței. În fața judecătorului au depus mărturie și Gheorghe Cornel Penescu, finanțatorul FC Argeș, Liviu Făcăleață, dar și alți arbitri asistenți. Noul termen de judecată a fost fixat pentru data de 5 octombrie, când vor fi administrate alte probe.
Ionică Serea și Marius Martiș au fost arestați în data de 30 aprilie, fiind acuzați de procurorii anticorupție de luare și dare de mită, respectiv compli-citate. Potrivit anchetatorilor, Ionică Serea a primit suma de 21.000 de dolari de la Gheorghe Cornel Penescu, prin intermediul lui Marius Marian Martiș și a lui Liviu Ilie Făcăleață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?