Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Sorina şi fiţele de manelist


Senatoarea second hand, Sorina Plăcintă, nu renunță la mărcile de lux. Nici moartă! Nici nu o interesează dacă hainele sau accesoriile de firmă o prind sau nu. Important este să se vadă eticheta cu firmă pe produsele respective iar poporul, pe care îl ceartă ori de câte ori are ocazia, trebuie să înțeleagă că ARE potență financiară. Modelul de atitudine, este unul extrem de cunoscut și apreciat în lumea manelistă din care, se pare, s-a inspirat și senatoarea second-hand.
Dacă maneliștii se îmbracă din cap până în picioare de la D&G și Versace, senatoarea mioritică preferă Chanel. Are cercei din aur bătuți cu diamante Chanel, ceas Chanel, broșă din aur Chanel, inel din aur marca Chanel, tricouri Chanel, rochii Chanel…și exemplele pot continua. Îmbrăcată și accesorizată cu produse Chanel de zeci de mii de euro, mioritica s-a burzuluit, în urmă cu o săptămână la viticultori și le-a vorbit de austeritate și de cât trebuie să strângă cureaua. Ei, țărani amărâți, ea, o senatoare mioritică second-hand, membră a camarilei pedeliste!
Discrepanța dintre ce spun pedeliștii și ceea ce afișează este atât de mare că până și ziariștii de la un tabloid central au scris că senatoarea second hand Sorina Plăcintă vorbește de austeritate și de criză, în timp ce e împănată din cap și până în picioare cu haine și accesorii de lux. Numai prețul unei broșe Chanel, pe care o purta se-natoarea mioritică când a fost surprinsă pe holurile Parlamentului de paparazzi tabloidului, costă cât 20 de salarii minime pe economie! Åži astfel de indivizi își permit să le vorbească românilor de austeritate și de faptul că trebuie să suporte privațiuni crunte pentru a ieși țara din criză. Numai că această criză a fost adâncită și dusă la extrem de incompetența pedeliștilor, care se îmbracă ostentativ cu haine de firmă mai ceva ca maneliștii. De fapt, jignim tagma maneliștilor pentru că aceștia, impozitați sau nu, primesc banii pentru cântările executate live și nu din afaceri cu statul, așa ca pedeliștii.
Singurele lucruri care îi aseamănă pe pedeliști și pe maneliști sunt banii, opulența și sintagma „fără număr, fără număr, fără număr”. Numai că maneliștii o folosesc la dedicații muzicale, iar pedeliștii la afacerile cu dedicații pe banii statului! Adică afaceri pe banii noștri, ai celor cărora ne râd în față indivizi precum mioritica Sorina Plăcintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?